Registrerede opskrifter

1
Kalkunbryst med vindruer og enokisvampe
2
Svampemix
3
Stegt laks med spinat og enokisvampe
4
40 stk kransekager og 10 mandelhorn
5
Kylling i cola
6
Klejner
7
Mandelkurve
8
Pandekager
9
Appelsinsovs
10
Tunmousse med spidskål
11
Unghanesouffle med spidskål
12
Brasiret spidskål
13
Spidskål med flettede fisk
14
Tunmousse
15
Søde gulerodsboller
16
Makedonsk suppe
17
Eksotisk Gapachio
18
Åleæggekage
19
Kobeh
20
Tandoorispyd med yogurtdressing
21
Brownies med hvid chokolade
22
Laksepude
23
Markus Grigos chokoladekage
24
Chokolade Chunk Cookies
25
Rødstribet mulle
26
Kalvekød og skinke i fad
27
Grillet andebryst i enebær og gin
28
Miso suppe
29
Okonomiyaki
30
Dampet spinat med sesam
31
Simret oksekød med grøntsager
32
Skinkemignon med kryddersmør
33
Spinatroulade med røget laks
34
Marineret laksefileter med grøntsager
35
Ovnbagte gulerødder md sød chili og hvidløg
36
Rejesalat med chili
37
Hele svampe med krydderurter og hvedekerner
38
Kold spinat i cremefraiche
39
Langtidsbagte tomater
40
Honnigmarineret Bornholmerhane
41
Havkat med svampe og tomater
42
Pastasalat med tomatpesto og hamburgerryg
43
Blomkålssuppe
44
Grillede kyllingelår i rødvinsmarinade
45
Grillet svinemørbrad med krydret sauce
46
Kylling med ingefær og soja
47
Margits solbærkage
48
Tærte med kokosglasur
49
Oreganoboller
50
Knækkage med jordbær
51
Banankage
52
Pølsegryde med timian
53
Kalkungryde med grøntsager
54
Honningkage
55
Oksegryde med grøntsager
56
Kalkunbryst med nødder og abrikoser
57
Ananaskage med chokolade
58
Alexandertærte
62
Grunddej til pasta
63
Marineret lammemørbrad med svampe og nødder
64
Grovboller med solsikkekerner
65
Grunddej, kage
66
Gratineret rødspætte med rejer
67
Fransk lagkagestang, glutenfri
68
Mandelgifler
69
Rimboboller
70
Grillede kæmperejer med cocktailsauce
71
Grøn kage
72
Nougatkage
73
Gulerodskonfekt med orangesmag
74
Rejespyd på rujak
75
Andespyd i sort peber
76
Lammekebab m. marinerede kartofler
77
Kokosis med hasselnøddelight
78
Lakselagsagne med spinat
79
Sandwichtærte
80
Kaviarrand med luxusrejer
81
Reje-surprise i vandbakkelse
82
Urtefarseret hokifilet
83
Røget laks med grøntsagstzatziki
84
Fiskesnegle med med torsk og røget laks
85
Mørbradtårn
86
Rødkålsalat med tørrede tranebær
87
Lammebov m. ostegratinerede kartofler
88
Røsti m. ostecreme og koldrøget laks
89
Rødbedesalat m. blåskimmelost
90
Pandekagerulle
91
Fransk fiskesuppe
92
Asiatisk kyllingeret med Chutney
93
Chokoladekanelfirkanter
94
Karrykoteletter i fad
95
Bøf Lindstrøm med coleslawsalat
96
Coleslawsalat
97
Rødbedekage
98
Hvid dessert-chokoladetærte
99
Napolisteg
100
Mørbrad m. svampesmør, pebersauce og rodfrugter
101
Foccaciabrød med soltørrede tomater og rosmarin
102
Artiskok- og broccolicreme til sandwich
103
Kartoffel og grøntsagsgratin
104
Krydderurtebagt hamburgerryg
105
Jordskokketærte
106
Bagekartoffel spec
107
Marcipankage, flødeskum og moccaglasur
108
Pecantærte
109
Brombærkage med marcipan

Mørbrad m. svampesmør, pebersauce og rodfrugter

Antal personer: 6-8
Indgredienser: Fyld:
Oksemørbrad:
1 hel oksemørbrad 1,6-1,8 kg
25 g tørrede svampe
50 g smør
salt, peber
Pebersauce:
4 røde peberfrugter
2 skalotteløg
olivenolie
2 dl tør hvidvin
2 dl hønsebouillon
200 g mascarpone
1-2 spsk. hvidvinseddike
salt, peber
Rodfrugter:
2 kg blandede rodfrugter
250 g skalotteløg eller små rødløg
1 helt hvidløg
3 rosmarinkviste
olivenolie
salt, peber
Beskrivelse: Tilbehør:
Oksemørbrad:
Læg svampene i blød som anvist. Brun kødet på alle sider og krydr med salt og peber. Rist svampene, hak dem groft, og rør dem sammen med smør.
Smør mørbraden med svampesmør, og pak den godt ind i bagepapir. Steg mørbraden i ovnen ved 200°C i 25-30 minutter.

Pebersauce:
Halver peberfrugterne, fjern kernehuset, og tryk dem flade. Grill peberfrugterne i ovnen med skindsiden opad, til skindet er mørkt og bobler op. Læg dem til afkøling i en plastpose, og træk skindet af.
Sauter finthakkede skalotteløg i olivenolie til de er klare, tilsæt hvidvin, og kog ind til det halve. Kom peberfrugt samt hønsebouillon ved, og lad det koge i mindst 10 minutter til peber-frugterne er godt møre. Blend saucen med mascarpone. Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.

Rodfrugter:
Gør rodfrugterne i stand, skær dem i lidt grove stykker og pil løgene. Læg rodfrugter, løg og hele fed hvidløg i en bradepande. Læg rosmarinkvistene ved, dryp med olivenolie og krydr med salt og
peber. Bag rodfrugterne i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter.
Skær kødet i pæne skiver og server med pebersauce og masser af bagte rodfrugter.
Tips:
Saucen kan laves dagen før, og såvel mørbrad som rodfrugter kan gøres klar, så det bare skal i ovnen, inden gæsterne kommer.