Registrerede opskrifter

1
Kalkunbryst med vindruer og enokisvampe
2
Svampemix
3
Stegt laks med spinat og enokisvampe
4
40 stk kransekager og 10 mandelhorn
5
Kylling i cola
6
Klejner
7
Mandelkurve
8
Pandekager
9
Appelsinsovs
10
Tunmousse med spidskål
11
Unghanesouffle med spidskål
12
Brasiret spidskål
13
Spidskål med flettede fisk
14
Tunmousse
15
Søde gulerodsboller
16
Makedonsk suppe
17
Eksotisk Gapachio
18
Åleæggekage
19
Kobeh
20
Tandoorispyd med yogurtdressing
21
Brownies med hvid chokolade
22
Laksepude
23
Markus Grigos chokoladekage
24
Chokolade Chunk Cookies
25
Rødstribet mulle
26
Kalvekød og skinke i fad
27
Grillet andebryst i enebær og gin
28
Miso suppe
29
Okonomiyaki
30
Dampet spinat med sesam
31
Simret oksekød med grøntsager
32
Skinkemignon med kryddersmør
33
Spinatroulade med røget laks
34
Marineret laksefileter med grøntsager
35
Ovnbagte gulerødder md sød chili og hvidløg
36
Rejesalat med chili
37
Hele svampe med krydderurter og hvedekerner
38
Kold spinat i cremefraiche
39
Langtidsbagte tomater
40
Honnigmarineret Bornholmerhane
41
Havkat med svampe og tomater
42
Pastasalat med tomatpesto og hamburgerryg
43
Blomkålssuppe
44
Grillede kyllingelår i rødvinsmarinade
45
Grillet svinemørbrad med krydret sauce
46
Kylling med ingefær og soja
47
Margits solbærkage
48
Tærte med kokosglasur
49
Oreganoboller
50
Knækkage med jordbær
51
Banankage
52
Pølsegryde med timian
53
Kalkungryde med grøntsager
54
Honningkage
55
Oksegryde med grøntsager
56
Kalkunbryst med nødder og abrikoser
57
Ananaskage med chokolade
58
Alexandertærte
62
Grunddej til pasta
63
Marineret lammemørbrad med svampe og nødder
64
Grovboller med solsikkekerner
65
Grunddej, kage
66
Gratineret rødspætte med rejer
67
Fransk lagkagestang, glutenfri
68
Mandelgifler
69
Rimboboller
70
Grillede kæmperejer med cocktailsauce
71
Grøn kage
72
Nougatkage
73
Gulerodskonfekt med orangesmag
74
Rejespyd på rujak
75
Andespyd i sort peber
76
Lammekebab m. marinerede kartofler
77
Kokosis med hasselnøddelight
78
Lakselagsagne med spinat
79
Sandwichtærte
80
Kaviarrand med luxusrejer
81
Reje-surprise i vandbakkelse
82
Urtefarseret hokifilet
83
Røget laks med grøntsagstzatziki
84
Fiskesnegle med med torsk og røget laks
85
Mørbradtårn
86
Rødkålsalat med tørrede tranebær
87
Lammebov m. ostegratinerede kartofler
88
Røsti m. ostecreme og koldrøget laks
89
Rødbedesalat m. blåskimmelost
90
Pandekagerulle
91
Fransk fiskesuppe
92
Asiatisk kyllingeret med Chutney
93
Chokoladekanelfirkanter
94
Karrykoteletter i fad
95
Bøf Lindstrøm med coleslawsalat
96
Coleslawsalat
97
Rødbedekage
98
Hvid dessert-chokoladetærte
99
Napolisteg
100
Mørbrad m. svampesmør, pebersauce og rodfrugter
101
Foccaciabrød med soltørrede tomater og rosmarin
102
Artiskok- og broccolicreme til sandwich
103
Kartoffel og grøntsagsgratin
104
Krydderurtebagt hamburgerryg
105
Jordskokketærte
106
Bagekartoffel spec
107
Marcipankage, flødeskum og moccaglasur
108
Pecantærte
109
Brombærkage med marcipan

Fiskesnegle med med torsk og røget laks

Antal personer: 10
Indgredienser: Fyld:
400 g torskefilet
250 g røget laks
300 g spinat
½ finthakket skalotteløg
1 spsk smør
1 tsk muskatnød
500 g butterdej
æg til pensling
4 poser hummersuppe ca. 200 g
salt og peber
Pynt:
brøndkarse eller frisk dild

Beskrivelse: Tilbehør:
Sauter spinaten og det hakkede skalotteløg i smør. Krydr med salt, peber og muskatnød.
Butterdejen rulles ud i 2 mm tykkelse til en firkant på 30x40 cm.
Læg et lag torsk på dejen, krydr med salt og peber, dernæst et lag røget laks og til sidst et lag helbladet spinat. Rulles herefter til en stor pølse og lægges i fryseren til den er næsten frosset igennem.
Skæres i skiver på 1½ til 2 cm tykkelse og lægges på en bagplade. Pensles med æg og bag dem i ovn ved 225 grader til butterdejen er gylden (10-15 min.)

Hummersuppen koges igennem og kommes på en varm tallerken. Læg fiskesneglen ovenpå.

Pynt med brøndkarse eller frisk dild.
Tips: